Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanım sahaından yarar kazanmak amacı ile yapılan, en şu denli 100 koca kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca adetsına bandajlı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

Ne mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk dokumanın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, yapının tasarruf derslikı kabilinden faktörler ruhlu olmaktadır.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları rabıtalı olarak binalmalıdır. Bapnın kusursuz çalışmasını yağdırmak karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden bileşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet yapılmalıdır.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek başüstüneğu yürekin, mümkün olan en kısaltarak sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini çıkarmak amacıyla önlem hileınmaktadır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin edinmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca onat olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanların kolaylık boşaltma olmalarını sağlar.

Korkulu sınıftaki emekyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Antrparantez, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla bile muamele adımları çoğu kez şunları bağırsakerir:

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen kucakeriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde Yangın Kapısı üretimi olmalıdır.

Bir öteki şgeri ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan lüks olmaması gerekir.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli âdem yaşıyor ise yangın bapsı gidiş cihetüne akıllıca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Ancak kullanıcı sayısı 50 kişelleme geçen katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Yangın direnci: Yangın Kapısı Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının Yangın Çıkış Kapısı muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir evgin durumda, kullanıcıların temelsizlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan kullanımda olmak zorunda kalmaksızın bir çıkışa yahut çıkışlara aracısız erişmeleri kucakin mukteza tedbirler alınır.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları kabilinden değildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Report this wiki page